tiistai, 14. lokakuu 2008
Suklaa-appelsiinileivoksia
Leivoksissa oli pohjina kaakaolla höystetyt sokerikakkupohjat.
Täytteenä appelsiinimousse, johon tuli vispicremevaahtoa, appelsiinitäysmehua, vaniljasokeria, sokeria ja suklaarouhetta.
Pinnat tein kaakaolla värjätystä ja maustetusta marsipaanista, reunoille noita mun vakkaripursotuksia vispicremellä, johon laitoin keltaista väriä (sekoitin sen tarkoituksella huonosti "kaksivärisyys" ei noin kyllä ollut kovin hieno..). ;) Pursotukset on kyllä vähän vinksin vonksin, tuo keltainen väri pehmensi kermaa ikävästi. :(
Koristeiksi päälle laitoin marsipaanista aiemmin muoteilla tekemäni kukkaset.
Maku oli kuulemma vahvan suklainen, appelsiinikin maistui. Hyviä kokonaisuutena kuulemma. :)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.