Kaurarieska


Rieskan pala ja ankka tositoimissa :)


1 l maustamatonta, rasvatonta luonnonjugurttia
2 munaa
1 tl suolaa
3,5 dl kaurahiutaleita
1,5 dl kauraleseitä
50 g margariinia
1 rkl rypsiöljyä


- Sekoita kaikki aineet tasaiseksi taikinaksi
- Turvota 1-2 tuntia
- Kaada seos uunipellille, paista 200 asteisen uunin keskitasossa noin 30-40min tai kunnes pinta on vaaleanruskea ja pohja irtoaa leivinpaperista


Teeankka :D


Tämä herttainen ankka tekee teetä ja sulostuttaa elämäämme. :)

Ankan pohjassa on kiinni teesihti, johon laitetaan irtoteetä, sitten vain ankka kellumaan veteen. Kun tee on valmis, ankan voi siirtää sille tehtyyn vaaleansiniseen astiaan. Näin märät teelehdet eivät sotke paikkoja. Jos haluaa toisen kupillisen, voi ankan teelehtineen käyttää uudelleen saman päivän aikana.