Ilmojen lämmetessä näin kevään tullen minuun iskee aina halu saada raikasta ja tuoretta syötävää. Salaatit, hedelmät, rahkat ja smoothiet uppoaa siis hyvin tähän aikaan vuodesta. Lähipäivinä olen syönyt mm. jauheliha-, lohi- ja kanasalaattia. Huomenna meinasin värkkäillä fetasalaattia... Nam! :)

Jauhelihasalaatissa (alla) on tulisesti maustettua sika-nautajauhelihaa, jäävuorisalaattia, mandariinilohkoja ja raejuustoa.
Alla olevassa lohisalaatissa on jäävuorisalaattia, raejuustoa, catsew-pähkinöitä ja graavilohta.


 

Alla olevassa kanasalaatissa on itsemaustettuja broilerisuikaleita, herne-maissi-paprikaa, salaattia, kurkkua ja maustamatonta jugurttia. Kuvauksen jälkeen lisäsin vielä catsew -pähkinöitä.

Vaikuttaako vuodenaika teidän muiden ruokavalintoihin?

 

Lopuksi vielä vähän yleistä hehkutusta... Ostin viime viikolla viimein järjestelmädigikameran! Jatkossa siis pääosa kuvista on (toivottavasti) paremman laatuisia. Canon EOS 550D on tuon uuden ystäväni malli, valovoima on ihan toista luokkaa kuin pokkareissa, eikä muissakaan ominaisuuksissa ole suurempaa valittamista - ja jos tulee sanomista, niin vika on sitten todennäköisesti kuvaajassa. ;)

Jonkun verran olen kavereiden järkkäreillä kuvaillut ja pari kurssia aiheesta käynyt, mutta paaljon on vielä opittavaa. Onneksi kuvaamaan oppii parhaiten kuvaamalla - ja tämä bloggailu pitää sormen tiiviisti laukaisimella. :)