Arlan sponssituotteet alkaa jo melkein olla esitelty, mutta tämän esittely oli jäänyt uupumaan täältä. Kyseessä on Arla Ingmanin rasvaton vaniljajugurtti. Olin jo ennen tätä sponssia syönyt kyseistä jugurttia useasti ja tämä on suosikkini maustetuista jugurteista. Vanilja on monikäyttöinen, ei juurikaan allergisoiva, mieto ja muutenkin ihana. Plussaa vähäkalorisuudesta ja rasvattomuudesta (syön kyllä rasvaa, mutta maitotuotteiden rasva on käytännössä aina tyydyttynyttä, joten maitotuotteissa kannattaa suosia rasvattomia ja vähärasvaisia vaihtoehtoja - ja nämähän on parempiakin näin :) ).
Klikkaamalla kuvaa saat lisätietoja tuotteesta
Kaurapuuroa vaniljajugurtilla, nam! Jos aamupalapuuro on jo ehtinyt jäähtyä, eikä sitä tee mieli syödä siltänään voi tilanteen pelastaa hyvällä jugurtilla. Kaveriksi voisi heittää myös marjoja. :) Tämä idea on alunperin veljeni ja hänen vaimonsa keittiöstä napattu.
Oma suosikkini tämän jugurtin tarjoilussa on vaniljainen puolukkamaito. Tarvitset noin desin puolukoita, puolidesiä jugurttia ja pari desiä maitoa. Ensin jäiset puolukat kulhon pohjalle, sitten vaniljajugurttia päälle, sekoitus, maidot mukaan, sekoitus ja nauttimaan! Jos välttelee sokeria voi tässä reseptissä käyttää myös maustamatonta jugurttia - tällöin kannattaa heittää sekaan muutama ripaus kanelia. ;)