Ostin jenkeistä huippumahtavia food network -magazine -nimisiä lehtiä. Kesäkuun numerosta testiin lähti salaattivihkosen numero 18 "citrus quinoa salad" omana variaationa.
Kuskussalaatti
kahdelle-kolmelle
1,5 kuppia kuskusia
1,5 kuppia kiehuvaa vettä
4 pientä punasipulia
1/2 fenkolijuuri
1 appelsiini
1/4 kuppi appelsiinimehua
1/8 kuppi oliiviöljyä
mustapippuria
- kiehauta vesi, lisää kuskus. Keitä 5min, ota pois levyltä, hämmennä haarukalla irtonaiseksi ja anna jäähtyä noin 10-15.
- kuskusin jäähtyessä viipaloi sipulit ja paloittele fenkoli ja appelsiini
- kuullota halutessasi sipulia hetki pannussa
- sekoita kaikki aineet ja nauti
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.