Tein 18-synttäreideni sukulaisvieraille hyytelökakkua täytekakun vaatteissa. ;) Oli kauhea himo päästä pursottamaan ja jääkaapista löytyi vispi cremeä, joten tämä kakku saikin mukavasti kermapursotuksia ylleen.

 

 

Pohjana on sokerikakkupohja, jossa jauhoista puolet vehnää ja puolet sihtiruisjauhoja. Pohjan päällä on mousse, jossa on vispi cremeä, rahkaa, jogurttia, sokeria, vaniljasokeria, ananaspaloja, catsewpähkinäsattumia sekä liivatelehtiä ananasmehuun liuotettuina.

Moussen päällä on kiille/hyytelö jossa on purkki Pilttiä (aurinkoinen), murskattua ananasta, ananasmehua, sokeria ja liivatelehtiä. Kaikki koristelut ovat vispi cremeä, joka on maustettu vaniljakreemijauheella. Pursotuksissa käytin Wiltonin pientä 12 sakaraista tähtityllaa.

 

Pala kakkua, olkaa hyvät! :)