Ah, joulukuun alku ja virallisesti lupa laittaa riisipuurot hellalle ja piparkakut uuniin! :) Kuun vaihdoksesta piti heti ottaa ilo irti ja täällä onkin keitelty parin päivän sisään jo noin 3 litraa puuroa (tosin osa menee leivontajuttuihin, mut kuitenkin)! Nam nam, riisipuuro ja kaneli on jotain taivaallista. Nyt meillä on myös testailtava Arlan sponsorointeja, tällä kertaa käytettiin laktoositonta rasvatonta maitojuomaa, sekä mustikka-karpalokeittoa (tuotteista lisää alempana).

Riisipuuro
1 litra3 dl vettä
1,5 dl puuroriisiä
7dl maitoa


- Kiehauta vesi pinnoitetussa kattilassa (mielellään väh. kolmen litran kattila!)
- Lisää riisit, keitä hämmennellen noin 5 minuuttia
- Lisää maito, kiehauta ja hauduta hämmennellen noin 40 minuuttia tai kunnes koostumus on mieleisesi
- Tarjoa esim. kanelin ja mehukeiton kera
Joskus sanotaan, että riisipuuro pitäisi tehdä rasvaisesta maidosta, mä olen kuitenkin aina tykännyt riisin tuomasta pehmeydestä, jonka lisäksi ei mielestäni tarvita rasvaa. Arlan laktoositon maitojuoma siis toimii vallan mainiona puuron pohjana, kuten juomanakin. :) Kuvaa klikkaamalla pääset tutustumaan tuotteeseen Arlan sivuilla.
Arlan mustikka-karpalokeitto sai minulta hyvät lähtöpisteet jo tyylikkään ja söpön pakkauksensa ansiosta. Maku oli miellyttävä, hieman turhan makea, mutta marjainen. Kun tätä sekoittaa maustamattomaan rahkaan, jugurttiin ja kaurahiutaleisiin saa kivan makuisen iltapalan. ;) Kuvaa klikkaamalla pääset tutustumaan tuotteeseen Arlan sivuilla.


Joko te muut olette laittaneet puurot ja muut joulumaut pöytään vai odotatteko vielä pari viikkoa?