Vegeilykokeilut jatkuu soijarouheen merkeissä. Nam! Rehellisesti sanoen en olisi arvannut, että tässä on tummaa soijarouhetta eikä lihaa - no, hyvää anyway, se lienee pääasia. :) Alkuperäinen resepti tästä.

 

Soijarouhekastike pastalle

3 annosta

 

2dl soijarouhetta (tummaa)

2dl vettä

400-500g tomaattimurskaa

200g maustamatonta tuorejuustoa (Philadelphia 3%)

1 pieni sipuli

2-3 valkosipulin kynttä

1 pieni paprika

1 kasvisliemikuutio

mustapippuria

chilijauhetta

öljyä

 

- paloittele sipulit ja valkosipulin kynnet

- kuullota hetki

- lisää vesi, tomaattimurska, soijarouhe, kasvisliemikuutio ja tuorejuusto, sekoita

- paloittele paprika

- lisää paprikan palat ja mausta

- anna hautua noin 10 minuuttia

- nauti pastan ja salaatin kera