Eilen tein sen tilauskakun, johon Hello Kityn pään (aiemmin tekemäni marsipaanikoristeen) oli määrä päätyä ja niinhän se päätyikin. Oli kyllä jännitystä, koska vaatimuksia oli aika paljon, näistä yksi oli tietynlaiset pursotukset, pelkäsin kerman (tai siis vispi cremen) sulavan - ulkona hellettä melkein 25 meidän mittarissa.

Tilauskakku 11-vuotiaalle:
Kakussa oli neljän munan tavallinen sokerikakkupohja. Väleihin laitoin kotitekoista vadelmahilloa ja vadelmia (toiveena oli marjatäyte, jossa ei saa olla mitään vaahtoja, tms. eli vain hillo ja marjat oli sallittu..).

1771641.jpg
Pohja

Päälle laitoin ensin ohuelti vispicremeä, johon lisäsin hieman vaniljakreemijauhetta. Pinnalle tuli aiemmin tekemäni mmf-levy, jota tosin jouduin tosin leikkaamaan pienemmäksi.

1771627.jpg
Vaihekuvaa: levy laitettuna juuri kakun päälle

Reunat ja päällysen pursottelin mahdollisimman toiveiden mukaisesti vispi cremellä, jossa oli hieman vaniljakreemijauhetta.

1771583.jpg
Koristeita vaille valmis

1771597.jpg
Lähikuvaa: reunapursotukset

1771592.jpg
Lähikuvaa: päällipursotukset

Loppusilauksena kakkuun tuli aiemmin tekemiäni marsipaanikukkia ja se Hello Kitty. :)

1771575.jpg
Valmis kakku

ONNEA 11-VUOTIAALLE TÄTÄKIN KAUTTA!! <3 :)

Vaahdotin tuota kakkua varten 2 purkkia (mitähän taas ajattelin??) vispiä, joten tietysti sitä jäi hirmuisesti yli ja pitihän sille jotain käyttöä keksiä! Tekaisin siis kotiin mansikkatortun. ;)


Mansikkatorttu - "Jämätorttu"

Pohjaa en ruvennut väsäämään, joten käytin ei-niin-herkullista kaupan torttupohjaa. Jonka päälle laitoin vispin jämiä ja mansikoita + kiilteen (ja muutamia sokerikuulia).

1771664.jpg
Tätä se suunnilleen näytti valmiina.