Tänään innostuin jälleen leipomaan. Tällä kertaa tein erilaisia kokeiluja ja vähän vanhoja tuttujakin.

MMF:ää kokeilin ekaa kertaa ja loppu tulos oli siihen nähden hyvä.
Tein 3 melko pientä kakkua muistuttavaa leivosta, joista yhden välissä vaniljatäytettä ja kahdessa perus vadelmahilloa, kaikkien päälliset ovat MMF:ää. Käytin MMF:ään 130g vaalean punaisia vaahtokarkkeja, tuo oli juuri sopiva määrä noiden kolmen päällisiin.
Koristeina käytin Vispicreme pursotuksia ja aiemmin tekemiäni marsipaanisydämiä ja -hahmoja.
Pohjina leivoksissa on perus sokerikakkupohjan paloja, jotka leikkasin eilen tekemästäni levystä.

Vispicremeen meinasin lisätä vanilja creemijauhetta, mutta meillä ei ollutkaan sitä, joten lisäsin tomusokeria ja vanilliini sokeria. Ko. aine ei meinannut kestää pursituksissa vaan valui ikävästi. :(


1436821.jpg
Yllä: MMF vadelmaleivos

1436825.jpg
Yllä: MMF vaniljaleivos

Noiden lisäksi tein saman pohjan palasta suklaavadelmaleivoksen. Pohjan kostutin sokeri vedellä, sitten laloitoin päälle ohuelti vadelmahilloa, tämän jälkeen sulatin mikrossa 60g maitosuklaata (kuorrutteeseen tulevaan suklaaseen kannattaa laittaa sekaan kermaa ja/tai voita, jottei suklaa kovetu). Suklaalla peitin vadelmahillon ja lopuksi koristelin leivoksen vispicreme pursotuksilla, jotka menivät hieman pieleen..
Vispicreme oli samaa, kuin MMF leivoksissani.

1436826.jpg
Yllä: Suklaavadelma leivokseni

Näiden lisäksi tein omenakakun. Kakussa käytin sama pohjaa, kuin leivoksissani. Väliin laitoin vispicremeä, omenahilloa ja raastettua omenaa. Päällinen on samaa vispicremeä, jota käytin leivoksissa. Koristelussa käytin vispicremepursotuksia(epäonnistuivat..), nonparelleja ja itsetekemiäni marsipaanikukkia.

1436873.jpg
Yllä: Omenakakkuni (onneksi tuo jäi itselle, kun ei ollut niin erityisen kaunis)