Pitsa
- vehnätön -
pellillinen


Pohja

250g maustamatonta rahkaa

2 munaa

3rkl ruisjauhoja

4rkl kauralesettä

100g juustoa (meillä valio polar 5%)

1tl leivinjauhetta


Täytteet

1 prk tomaattipureeta

400g ruskistettua kalkkunajauhelihaa

1 prk ananaspaloja valutettuna

1 pieni prk herkkusieni viipaleita valutettuna

tuore vihreä jalopena renkaiksi leikattuna

valkosipulijauhetta

pitsamaustetta

juustoraastetta


 

- Raasta juusto

- Sekoita kaikki pohjan aineet tasaiseksi massaksi

- Levitä pohjamassa tasaiseksi levyksi leivinpaperilla vuoratulle uunipellille

- Paista 200 asteisen uunin keskitasolla 15min, täytä ja mausta

- laita uuniin, jotta täytteet lämpenevät (meillä 200 astetta noin 10min), jos juusto ei ole tarpeeksi ruskettunut, laita uuni hetkeksi (noin 5 minuuttia) ylägrillivastuksille 300 asteeseen