Lupailen kavereilleni vieväni koululle kakkua ystävänpäivän kunniaksi ja pitihän uhkaukset sitten toteuttaa. :) Viikonloppuna innostuin ostamaan marsipaania ja väkertämään sydämiä ja ruusun - piti ihan huvikseen kokeilla vieläkö näin parin vuoden marsipaanitaiteilutauon jälkeen osaan. Hyvin tuo sujui, ihan niin kuin ennenkin. Lopputuloksena oli kasa sydämiä ja ruusu.

 

 

Koristeet saivat eilen illalla alleen kakun. Kaverini rakastavat suklaata, joten päädyin soveltamaan tiikerikakkuohjeestani suklaakakun. Laitoin koko taikinaan kaakaojauhetta ja lisäsin siihen 100g maitosuklaata ja 100g tummaa suklaata rouhittuna. Päälle liimasin marsipaanisydämiä tomusokeri-vesiseoksella. Hyvin kelpasi kakku, vaikka ulkonäkö olikin vähän tylsä (kuljetussyistä ei voinu hienostella liikaa) - onneksi maku on tärkein! :)

 

 

Pahoitteluni jälleen venyneistä päivitysväleistä - yritän kovasti etsiä jotain kivaa työtä kesäksi ja olen naputellut hirmuisen kasan hakemuksia ja sama rumpa jatkunee vielä kuukauden, jos ei mistään kuulu mitään. Olisi niin unelmaa päästä joko leipomisen tai urheilun pariin töihin. Saa vinkata, jos jollain olisi tarjota ahkeralle ja iloiselle hygieniapassilla varustetulle mimmille töitä. Helsinki on tosiaan kotikaupunki ja ikää ensi kuussa 18 -vuotta. ;)

 

HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!