Kesän alun kunniaksi tein kakkua... Idean apinoin Mansikkamäen Ebeltä, mutta oma versioni oli vähemmän tunnistettavan näköinen. :P Miulla on kermat vain värjättynä, kun äiti toivoi etten sotkisi suklaata niihin.

1244124745_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohjana neljän munan sokerikakkupohja, jossa kaksivälikköä, joissa on täytteenä itse tehtyä mansikkaraparperihilloa ja hieman kermavaahtoa. Pinta ja reunat pastaväreillä värjättyä kermavaahtoa, vaniljakreemijauheella maustettuna. Reunat tasoiteltu veitsellä, keskusta pursotettu pöyreä reikäisellä tyllalla ja terälehdet on pursotettu lehtityllalla (joka oli aivan pieni tuon kokoiselle kakulle.. :( ).

1244124766_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Maku oli aika varma valinta, ja siitä pidettiinkin. Ulkonäkö oli ihan ok, mutta ei niitä hienoimpiin teoksiini lukeutuvia. Kiva kokeilu kuitenkin. :)