Kesän alun kunniaksi tein kakkua... Idean apinoin Mansikkamäen Ebeltä, mutta oma versioni oli vähemmän tunnistettavan näköinen. :P Miulla on kermat vain värjättynä, kun äiti toivoi etten sotkisi suklaata niihin.
Pohjana neljän munan sokerikakkupohja, jossa kaksivälikköä, joissa on täytteenä itse tehtyä mansikkaraparperihilloa ja hieman kermavaahtoa. Pinta ja reunat pastaväreillä värjättyä kermavaahtoa, vaniljakreemijauheella maustettuna. Reunat tasoiteltu veitsellä, keskusta pursotettu pöyreä reikäisellä tyllalla ja terälehdet on pursotettu lehtityllalla (joka oli aivan pieni tuon kokoiselle kakulle.. :( ).
Maku oli aika varma valinta, ja siitä pidettiinkin. Ulkonäkö oli ihan ok, mutta ei niitä hienoimpiin teoksiini lukeutuvia. Kiva kokeilu kuitenkin. :)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.