Pohjana ihan peruspohja, 4 munaa.
Ensimmäisenä leikkasin kakun kolmeen väliin, jotka seuraavaksi kostutin. Laitoin vuokaan ylimmäiseksi tulevan pohjan ja laitoin päälle omenahilloa sekä banaanin paloja.
Seuraavaksi vatkasin purkin vispiä ja laitoin 3 liivatetta likoamaan. Maustoin vispin vaniljakreemijauheella, -sokerilla ja sokerilla. Otin puolet vispistä erilleen ja laitoin sekaan purkin omenapilttiä, sekä hieman väriainetta.
Liotin liivatteet maitotilkkaan ja kaadoin täytteen banaanien päälle. Laitoin seuraavan välin päällä ja annoin hyytyä 3 tuntia.
Seuraavaan väliin laitoin samalla periaatteella appelsiinimarmeladia ja banaanit, sekä moussen, johon tuli tässä välissä piltiksi omena-banaani-appelsiinia. Annoin jälleen hyytyä 3 tuntia.
Kumosin vuoan kanssa kakun ja otin vuoan sekä kelmun pois.
Pinnalle laitoin appelsiinimarmeladia, jonka päälle laitoin luonnollisen vaalean marsipaanin.
Reunoille ja pinnoille tuli pursotuksia, reunat onnistuivat, pinta ei.
Päälle tuli marsipaanikoristeet. Alkuperäisessä suunnitelmassa näin:
.. Mutta lopulta näin:
Kakku kelpasi hyvin ja täytettä oli mukavan paljon. :D Alla näkyvät välit ja pala. :)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.