Kehitin taas oman hyydykekakun ohjeen ja jälleen kerran löysin parannuksen paikkoja.

Pohjan tein nesquickmuroista (miten toi kirjoitetaa? Ô.o) ja kananmunasta + keltuaisesta ja laitoin hetkeksi uuniin. Nuo murot oli hyviä ja ajattelin tän jutun toimivan... Mutta, mutta kananmuna laimensi makua aika miedoksi. Rakennekin oli pohjaksi turhan kova ja sitkeähkö, sen sai kuitenkin lusikalla leikattua.

Maku oli vahvasti minttuinen, mutta appelsiini ja suklaakin maistuivat. Kaikkiaan tämä oli minusta ihan hyvää, äitini olisi toivonut makeampaa (no hän on oikea sokerihiiri, paljon sokeria = hyvä kakku. ;))

1871648.jpg

Alempaan täytekerrokseen tuli kermavaahtoa, raejuustoa (mössötettynä, ei rakeina), appelsiinimehua, vaniljasokeria, sokeria ja liivatteita.

1871651.jpg

Toiseen täyte kerrokseen tuli kermavaahtoa, raejuustoa (mössötettynä, ei rakeina), sulatettua minttukrokattisuklaata (Marabou), sokeria ja liivatteita (maitoon sulatettuina).

1871671.jpg

Päälle tein appelsiinimehusta, sokerista ja liivatteista kiilteen.

1871675.jpg

Vuoasta irrotettuani näin kerrokset hienosti. Hyvin ne olivat menneet, olivat tasaisia, eivätkä olleet sulaneet toistensa sisään. :)

1871677.jpg

Koristeluna oli noita pohjaan käytettyjä muroja, suunnitelmassani nuo kiehkurat näyttivät paremmilta, mutta eivät nuo ihan kauheita (kai?) olleet. ;)

1871682.jpg

Lopuksi vielä kuva palasesta.

1871688.jpg