lauantai, 2. elokuu 2008
Sitruunainen hyytelökakku á la Nora
Pohjana toimi:
1 muna
sokeria
vehnä- ja sihtiruisjauhoja (1:1)
½ leivinjauhetta
n. 2-3tl kaakaojauhetta
Täytteessä oli vaniljajugurttia, sitruunaa (mehu ja kuori), sokeria, vispicremeä, liivatteita, suklaarouhetta, banaanin paloja.
Päällä "kiilteenä" toimi liivatteella hyydytetty banaani-persikkapiltti. Koristeluna (= sotkuna pinnalla) suklaata.
Maku oli erittäin vahvasti sitruunainen (= sitruuna peitti muut maut lähes kokonaan), kuitenkin tämä oli ihan syötävää, muttei tuota paljoa kerrallaan kehtaa syödä.. No ens kerralla sit paremmin. :)
EDIT: Äitini "syötti" kakkuani ystävättärelleen ja hän oli tykännyt mausta kovasti, eli ehkei sitruunaa ollutkaan liikaa, jos vain tykkää siitä. ;)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.