lauantai, 12. huhtikuu 2008
Pizzailta
Makkara-kasvispizzaan tuli perus pizzapohja, 20g hiivaa, 1.5dl vettä, 0.5tl suolaa, 2rkl öljyä ja 3.5dl vehnäjauhoja. Täytteitä olikin tällä kertaa montaa erilaista, täytteinä oli: ketsuppia, chilikastiketta, sipulia, herkkusieniä, ananaspaloja, tomaattia, jalopenoja, makkaraa ja juustoa + erilaisia mausteita.
Yllä: Makkara-kasvis pizzaani (en ehtinyt kuvata ennen kuin eräs nälkäinen meni maistelemaan)
Vehnättömästä-maidottomasta pizzasta ei ole kuvaa, siinä oli täytteinä: ketsuppia, chilikastiketta, sipulia, herkkusieniä, ananaspaloja, tomaattia ja jalopenoja + erilaisia mausteita. Pohjan tein syöjän toiveesta ruisjauhoihin, oli aika erikoista, mutta hyvää.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.