Tänään tein aivan mahtavia pikkupurtavia - rieskarullia. Alkuperäinen ohje on joulukuun 2013 Yhteishyvässä olleesta mainoksesta.

 

Rieskarullat

16 palaa

 

4 rieskaa (meillä Fazerin, kannattaa valita mahd. suorakulmaisia)

200g creme bonjouria (alkuperäisessä savuporo, meillä kantarelli)

1/4 punainen paprika

1/4 vihreä paprika

2rkl tuoretta ruohosipulia

 

- paloittele ruohosipuli ja paprikat

- voitele rieskat (1/4 rasia tuorejuustoa per rieska) ja ripottele paprikaa ja ruohosipulia niille

- rullaa rieskat ja paloittele rullat neljään osaan kukin

- tarjoa esim. keiton kera tai muiden naposteltavien kanssa

 

Tällä kertaa näitä syötiin kasvissosekeiton kaverina, ajattelin tehdä näitä jatkossa illanistujaisiin - näppäriä suupaloja, joiden syömiseen ei tarvita ruokailuvälineitä. :)