Tänään tein aivan mahtavia pikkupurtavia - rieskarullia. Alkuperäinen ohje on joulukuun 2013 Yhteishyvässä olleesta mainoksesta.
Rieskarullat
16 palaa
4 rieskaa (meillä Fazerin, kannattaa valita mahd. suorakulmaisia)
200g creme bonjouria (alkuperäisessä savuporo, meillä kantarelli)
1/4 punainen paprika
1/4 vihreä paprika
2rkl tuoretta ruohosipulia
- paloittele ruohosipuli ja paprikat
- voitele rieskat (1/4 rasia tuorejuustoa per rieska) ja ripottele paprikaa ja ruohosipulia niille
- rullaa rieskat ja paloittele rullat neljään osaan kukin
- tarjoa esim. keiton kera tai muiden naposteltavien kanssa
Tällä kertaa näitä syötiin kasvissosekeiton kaverina, ajattelin tehdä näitä jatkossa illanistujaisiin - näppäriä suupaloja, joiden syömiseen ei tarvita ruokailuvälineitä. :)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.