Would you like to have a piece of cake?
Tyrni-mandariinikakku
20 cm halkaisijaiseen irtopohjavuokaan
Pohja
Kahden munan pohja, jossa sama tilavuus sokeria, jauhoja ja munia + 1tl leivinjauhetta ja 1tl vaniljasokeria
Kostutus
0,5 dl appelsiinimehua
- Puolita pohja, aseta toinen puoli vuokaan ja kostuta noin puolella mehumäärästä
- Kun olet tehnyt täytteen ja asettanut toisen pohjan vuokaan, kostuta se lopulla mehulla
Täyte
1 mandariini
1 prk (á 180g) Arla Luonto+ Rasvaton Tyrni-appelsiinijugurtti
0,5-1 dl kermaa (+ 1rkl vaniljakreemijauhetta)
4 liivatetta
0,5 dl appelsiinimehua
- Kuori mandariini, puolita lohkot, asettele vuoassa olevalla pohjan puolikkaalle
- Vatkaa kerma (kreemijauheen kera), laita liivatteet likoamaan viileään veteen
- Sekoita jugurtti ja kerma
- Kuumenna appelsiinimehu kattilassa, lisää liivatteet sekoittaen
- Kaada liivateliuos kerma-jugurttiseokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen
- Kaada täyte vuokaan
- Aseta päälle toinen pohjan puolikas
- Hyydytä jääkaapissa yön yli
Koristelu
n. 1-1,5 dl kermaa (+ pastavärejä)
- Irrota hyytynyt kakku vuoastaan ja siirrä se tarjoilulautaselle
- Vatkaa kerma ja koristele mieleiseksesi
Arlan Luonto+ Rasvaton Tyrni-appelsiinijogurtti näyttää tosiaan tältä, lisätietoja kuvaa klikkaamalla
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.