Meksikolainen liha-papupata
noin 6 annosta

500 g naudan sisäpaisti
350 g porsaan ulkofilee
3 punasipulia
2 valkosipulinkynttä
1 tl suola
0,5 tl mustapippuria
500 g paseerattu tomaatti
350 g tacokastiketta (meillä Santa Maria TexMex Chunky Salsa, Hot)
(250 g herkkusienet)
400 g kidneypavut
1 dl silputtua korianteria


- Paloittele lihat kuutioiksi ja kuori ja paloittele sipulit
- Ruskista lihat pannussa
- Laita lihat, sipulit, mausteet, paseerattu tomaatti ja tacokastike pataan
- Kypsennä uunissa noin 2-3h lihopalojen koosta riippuen
- Paloittele herkkusienet ja valuta ja liota pavut
- Lisää sienet ja pavut pataan
- Kypsennä vielä noin 20 minuuttia
- Ripottele valmiin padan päälle tuoretta korianteri
- Tarjoa riisin, salaatin ja vesimelonin palojen kera