Tofu-kookoswok (vegaani)


loraus soijakastiketta (Kikkoman, punainen korkki)
2 porkkanaa
2 sipulia
2-3 valkosipulinkynttä
2-3 pienehköä chiliä (keltainen, vihreä (ja punainen))
pieni pala inkivääriä
1 punainen paprika
100g herkkusieniä
1prk (á 400ml) kookosmaitoa
1 lime (kuori ja mehu)
125g maustamatonta (luomu) tofua


- Suikaloi porkkanat, sipuli ja paprika
- Paloittele valkosipuli, chili, inkivääri, sienet ja tofu
- Raasta limen kuoren vihreä osa ja purista hedelmästä mehu
- Lämmitä suuressa wokkipannussa loraus öljyä tai vettä
- Lisää sipuli, valkosipuli ja porkkanat, sekoittele muutama minuutti
- Lisää chilit, inkivääri, paprika, sienet ja soijakastike, sekoittele muutama minuutti
- Lisää tofu, kookosmaito ja limen kuori ja mehu
- Anna kiehahtaa
- Nauti esim. kaura+riisiseoksen kanssa, käytä koristelussa persiljaa